Szövegdoboz:   
  A Bpress Media Kft. azzal a céllal alakult, hogy ügyfeleinek kiemelkedő PR-támogatást nyújtson a tömegkommunikáció segítségével.
  Napjainkban, a gazdasági válság idején az a vállalkozás tud megmaradni, illetve az ismeretlenségből kitörni, amelyik meggyőző, szakszerű, hatékony PR politikát folytat. 
  PR mindaz, ami képvisel bennünket, vállalkozásunkat a külvilágban: a homlokzat, ami alapján megismernek és véleményt alkotnak rólunk. A cég, vagy művész arculatának, stílusának megalkotásától kezdve a róla szóló sajtótermékekig: az ismertségért, a hírnévért, a vásárlókért folytatott kommunikáció.
  Azért, hogy Önt és vállalkozását minél szélesebb körben elismerjék, igény szerint átfogó, vagy részleges stratégiát dolgozunk ki a cég emblémájától kezdve a terméket, személyt, vagy vállalatot népszerűsítő rendezvények, sajtókampányok megtervezéséig. Emellett komplex kommunikációs tréninget és protokoll oktatást, tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek, hogy kevesebb idegeskedéssel, nagyobb önbizalommal tudjanak eleget tenni feladataiknak.
   
                                     Üdvözlettel:

 Önt és vállalkozását közel hozzuk ügyfeleihez!

Szövegdoboz: Köszöntjük a Bpress Media világában!
Szövegdoboz: info@bpressmedia.hu
 
+36 20 401 8190


Szövegdoboz:
Média    PR    Kommunikáció    Fordítás    Tolmácsolás    Protokoll tanácsadás    Komplex kommunikációs tréning    Rendezvényszervezés    Fotózás
Szövegdoboz:   Ismertség és elismertség
Szövegdoboz:   Sokoldalúan segítjük Önt abban, hogy az elsők közé kerüljön! 
Forduljon hozzánk, hogy álmai mielőbb valóra váljanak!
Szövegdoboz: A Bpress MEDIA csapata

                                                                        © design by            

                           

Szövegdoboz: Feliratkozom hírlevélre!